Terug naar aanbod

Prachtig gelegen nieuwbouwwoning met 2 of 3 SLK, tuin of terras met zicht op La Finca Golf resort

108 m² 209 000
Polignoro Sector III 1,
03169 Algorfa
3627474 Ja
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Op zoek naar een schitterend gelegen 2de verblijf ten zuiden van Alicante met zicht op La Finca Golf Resort (Algorfa) ? Dan is dit project beslist wat U zoekt : 
Design bungalows op een bevoorrechte locatie met uniek uitzicht op de golfbaan met een bewoonbare oppervlakte vanaf 69 tot 90m² op een perceel van 108 tot 255m². Eigentijdse stijl met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met open keuken en toegang tot privétuin of solarium, in een exclusief resort midden in de natuur.
Dankzij de bevoorrechte locatie in het golf- en kuuroord La Finca kunt u genieten van alle diensten die u nodig heeft, zoals winkelcentra en restaurants, met ruime toegang tot de natuurlijke landschappen en de spectaculaire stranden in de omgeving.
Het ligt naast de eerste golflijn met uitzicht op de hole 11 van de golfbaan La Finca Golf, een van de mooiste complexen in het zuidoosten van Spanje en een gemeenschappelijk toevluchtsoord voor golfliefhebbers.
Gelegen op slechts 4 minuten van Algorfa, aan de Costa Blanca Zuid, is dit complex met overdekte parkeerplaats, gemeenschappelijk zwembad en tuinen de perfecte plek voor degenen die willen genieten van de mediterrane levensstijl: De nabijheid van het strand, golf en bergen, omgeven door rust, maar met toegang tot alle soorten diensten en recreatiegebieden. Enkele minuten verwijderd van de mooiste stranden van de zuidelijke Costa Blanca en plaatsen van uitzonderlijke schoonheid zoals de Laguna Rosa de Torrevieja of de Duinen van Guardamar del Segura. Inbegrepen in de prijs : Domotica systeem, elektrische rolluiken, pre installatie voor airconditioning, alarmsysteem met camera, aangelegde tuin met irrigatiesysteem, buitenverlichting en gemeenschappelijk zwembad. Prijzen vanaf € 209.000,-
Dagelijkse (heel betaalbare) vluchten rechtstreeks vanuit Antwerpen, Brussel, Oostende, Eindhoven en Charleroi naar Alicante (reistijd ca. 2h20). Vanuit Alicante airport rijdt U in 40' naar Las Colinas. Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 155.000,- en woningen/villa's vanaf € 250.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 209 000
Gesloten
Ja
2024
Instapklaar
108 m²
69 m²
In aanvraag
In aanvraag


Of voeg toe als favoriet