Terug naar aanbod

Instapklare designvilla op ca. 300m² met 3 slaapkamers, zwembad & schitterend terras met panoramisch uitzicht op de vallei

300 m² 549 000
Ciudad Quesada 1,
03170 Rojales
2220820 Neen
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Designvilla met een totale oppervlakte van 252 vierkante meter met uitzicht over Guardamar en de zee. 3 ensuite slaapkamers met terrassen met uitzicht over de Sierra del Recorral. Vanuit het overloopzwembad kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de natuur die Rojales te bieden heeft. Het natuurlijke licht op de benedenverdieping zorgt ervoor dat u deze ruimte ook optimaal kunt gebruiken voor extra slaapkamers, meerdere parkeerplaatsen of voor de hobbyruimte waar u altijd van heeft gedroomd!
De unieke en duurzame villa's van residentiële Oceanic zijn ontworpen om ten volle te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Guardamar. Een combinatie van uitzicht op zee, de natuur en een luxe levensstijl op loopafstand van Quesada en Rojales met alle voorzieningen bij de hand. Duurzaam ontwerp, hoogwaardige afwerking en de unieke locatie onderscheiden de Villas of Residential Oceanic als een van de beste van de Costa Blanca. Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 155.000,- en woningen/villa's vanaf € 250.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 549 000
Eind 2020
Open
Neen
2020
Instapklaar
300 m²
252 m²
Zuid
In aanvraag
In aanvraag

Bouwtechnische kenmerken

Dubbele
Hyper-geïnstalleerd
Aluminium
Elektriciteit Airco & vloerverwarming in badkamers
Dubbele
Hyper-geïnstalleerd
Aluminium
Elektriciteit
Airco Domotica Elektriciteit Stadswater
Neen
Neen
Ja


Of voeg toe als favoriet