Terug naar aanbod

Prachtig gelegen designvilla met 3 SLK en zwembad in La Finca Golf resort

415 m² 549 000
Pilognono Sector III 2,
03169 Algorfa
3627530 Ja
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Gelegen in La Finca Golf Resort, een exclusieve en bevoorrechte plek in Costa Blanca Zuid, vinden we de Andros villa's in de nieuwe Residentie Mar Egeo. Deze prachtige villa's met souterrain zijn verdeeld over één verdieping en hebben 3 slaapkamers met inbouwkasten, dressing in de master suite en uitzicht op het groen. Hun twee badkamers, waarvan een en suite, zijn volledig uitgerust met wastafel, spiegel, inloopdouche en vloerverwarming in de badkamer voor meer comfort.
De prachtige keuken met zijn moderne stijl, hoogwaardige materialen en ruime opbergmogelijkheden is ontworpen als een echte leefruimte, die voldoet aan al je wensen op het gebied van design, functionaliteit en comfort. De open bar geeft toegang tot de rest van het huis in een open ruimtelijk concept.
Met directe toegang vanuit de woonkamer naar de tuinen, waar je kunt genieten van het mediterrane klimaat op het grote terras met pergola en privézwembad.

Dagelijkse (heel betaalbare) vluchten rechtstreeks vanuit Antwerpen, Brussel, Oostende, Eindhoven en Charleroi naar Alicante (reistijd ca. 2h20). Vanuit Alicante airport rijdt U in 40' naar Las Colinas. Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 140.000,- en woningen/villa's vanaf € 220.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 549 000
Open
Ja
2024
Instapklaar
415 m²
133 m²
In aanvraag
In aanvraag


Of voeg toe als favoriet