Terug naar aanbod

SCHORREZICHT : prachtig nieuwbouwproject van 44 appartementen met 1,2 & 3 slk, fantastische zonneterrassen met zicht op water en groen & ondergrondse parkings - LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP! - MODELAPPARTEMENT TE BEZOEKEN OP AFSPRAAK

Kapelstraat 0,
2850 Boom
1102459
Of voeg toe als favoriet
Ref. Type App.nr. Oriëntatie Opp. Slpk. Prijs  
1102969 Appartement -1. Zuid 111 m² 3 236 000 Meer informatie

Omschrijving

Uniek nieuwbouwproject genaamd 'SCHORREZICHT' bestaat uit 44 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Om het groene en verkeersluwe karakter nog te versterken, kan je ondergronds parkeren. Voor fietsen is een aparte berging voorzien op het gelijkvloers en ondergronds.

Wij maken graag tijd om de gedetailleerde plannen samen te bekijken en het project toe te lichten. 03/459.99.99.

PRIJZEN vanaf € 147.000,- tot € 256.000,- (verkoop onder BTW-stelsel). Graag berekenen wij voor U de totale kostprijs (BTW, registratie, notariskosten inclusief) van uw aankoop hier bij ons op kantoor.

Schorrezicht bevindt zich in de nieuwe verkaveling aan de Kapelstraat : Een moderne woonzone met verschillende woontypes, veel groen en een magnifiek zicht op de Rupel en Klein-Willebroek. In deze nieuwe woonwijk woon je in alle rust op wandelafstand van het centrum. Het appartementsgebouw is als een poort die de Kapelstraat en de nieuwe wijk met het centrum verbindt. Een markant gebouw, netjes geïntegreerd in de omgeving en het landschap van de Rupelvallei.

Een doordachte architectuur van Abscis Architecten. De architectuur van Schorrezicht is eigentijds, met een duidelijke knipoog naar het industriële verleden van de steenbakkerijen. Op de gevels wordt baksteen in ál zijn facetten toegepast en ook de voegen krijgen verschillende kleuren en texturen. Een knap staaltje van bouwkundig vernuft, met een subtiele mozaïek als een hommage aan het verleden van Boom.

Wonen en leven in alle comfort en rust, dat is het uitgangspunt van Schorrezicht. De appartementen hebben veelal zuidelijk georiënteerde terrassen, zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben standaard comfortabele vloerverwarming. Wij staan garant voor een piekfijne afwerking op maat met degelijke en duurzame materialen die beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen. Dankzij de persoonlijke en professionele klantenbegeleiding kan je de indeling, afwerking van jouw appartement volledig naar eigen wens, behoefte en smaak bepalen. Hou je van modern strak of heb je liever landelijk en knus ? De keuze is aan jou. Ons deskundig team neemt stap voor stap alle zaken met je door zodat jouw appartement een pareltje op maat zal zijn.

Schorrezicht is rijkelijk omringd met groen: een gemeenschappelijke tuin met wandelpaden, een groot park naast het project, een nieuw buurtpark in de verkaveling, het recreatiedomein 'De Schorre' aan de ene kant en de Rupeldijk aan de andere kant. Het centrum van de gemeente ligt op wandelafstand.

Het hele gebouw is ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig. En dat dankzij warmtepompen, slimme ventilatietechnieken en uitstekende isolatie. Door energiezuinig te wonen, stoot je veel minder schadelijke CO²-gassen uit en laat je een kleinere ecologische voetafdruk na. Zo draag je bij tot de leefbaarheid van onze aarde. Bovendien heeft energiebesparend wonen ook een positief effect op jouw bankrekening!

Oplevering verwacht zomer 2017

Modelappartement te bezoeken op afspraak ! http://schorrezicht.be/leximmo/