Terug naar aanbod

Volledig afgewerkt nieuwbouw gelijkvloers appartement (niveau -1 ten opzichte van Kapelstraat) - 111m² met 3 SLK, ruim Z-gericht terras & ondergrondse autostaanplaats

3 236 000
Kapelstraat 0,
2850 Boom
1573156 Ja
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Volledig afgewerkt nieuwbouw gelijkvloersappartement bestaande uit: inkomhall, apart toilet, woonkamer met aansluitend prachtig zongericht terras, ingerichte open keuken, berging-cv, 3 slaapkamers, volledig ingerichte badkamer. Ondergrondse autostaanplaats verplicht bij aan te kopen. Gelijkvloers berging inbegrepen in de verkoopprijs.

Om het groene en verkeersluwe karakter nog te versterken, kan je ondergronds parkeren. Voor fietsen is een aparte berging voorzien op het gelijkvloers en ondergronds.

Schorrezicht bevindt zich in de nieuwe verkaveling aan de Kapelstraat : Een moderne woonzone met verschillende woontypes, veel groen en een magnifiek zicht op de Rupel en Klein-Willebroek. In deze nieuwe woonwijk woon je in alle rust op wandelafstand van het centrum. Het appartementsgebouw is als een poort die de Kapelstraat en de nieuwe wijk met het centrum verbindt. Een markant gebouw, netjes geïntegreerd in de omgeving en het landschap van de Rupelvallei.

Een doordachte architectuur van Abscis Architecten. De architectuur van Schorrezicht is eigentijds, met een duidelijke knipoog naar het industriële verleden van de steenbakkerijen. Op de gevels wordt baksteen in ál zijn facetten toegepast en ook de voegen krijgen verschillende kleuren en texturen. Een knap staaltje van bouwkundig vernuft, met een subtiele mozaïek als een hommage aan het verleden van Boom.

Wonen en leven in alle comfort en rust, dat is het uitgangspunt van Schorrezicht. De appartementen hebben veelal zuidelijk georiënteerde terrassen, zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben standaard comfortabele vloerverwarming.

Schorrezicht is rijkelijk omringd met groen: een gemeenschappelijke tuin met wandelpaden, een groot park naast het project, een nieuw buurtpark in de verkaveling, het recreatiedomein 'De Schorre' aan de ene kant en de Rupeldijk aan de andere kant. Het centrum van de gemeente ligt op wandelafstand.

Het hele gebouw is ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig. En dat dankzij warmtepompen, slimme ventilatietechnieken en uitstekende isolatie. Door energiezuinig te wonen, stoot je veel minder schadelijke CO²-gassen uit en laat je een kleinere ecologische voetafdruk na. Zo draag je bij tot de leefbaarheid van onze aarde. Bovendien heeft energiebesparend wonen ook een positief effect op jouw bankrekening!

Het appartement werd reeds opgeleverd

Bezoek ter plaatse mogelijk na afspraak : 03.459.99.99 http://schorrezicht.be/leximmo/
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
  • Omgeving
€ 236 000
Bij akte
Open
Ja
2015
Instapklaar
111 m²
Zuid
In aanvraag
In aanvraag
45
29

Bouwtechnische kenmerken

Dubbele hoogrendementsbeglazing
plat dak
volledig conform
zéér goede isolatiewaarde minder dan K29
Geïnstalleerd
zéér goed
PVC PVC raamkaders
zéér goed
Elektriciteit vloerverwarming met warmtepomp
Dubbele
plat dak
volledig conform
zéér goede isolatiewaarde minder dan K29
Geïnstalleerd
zéér goed
PVC
zéér goed
Elektriciteit
Distributie Elektriciteit Internet Riolering Stadswater Telefoon Videofoon
Woongebied
Neen
Neen
Neen
Ja
Neen
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing
op wandelafstand
in de onmiddellijke omgeving
zéér rustige en aangename woonomgeving
  • Verdieping -1
tegelvloer
tegelvloer
42 m² | tegelvloer
tegelvloer - uitrusting : Ingebouwde koelkast, keramische kookplaat, dampkap, combi oven, spoeltafel & vaatwasser
tegelvloer
9 m² | tegelvloer
8,5 m² | tegelvloer
tegelvloer - uitrusting : Inloopdouche, ligbad & lavabomeubel
17 m² | zongericht met prachtig uitzicht
privatieve kelder (volgens keuze plan)
verplichte aankoop ondergrondse autostaanplaats (volgens keuze plan)
13 m² | tegelvloer


Of voeg toe als favoriet