Terug naar aanbod

Prachtige nieuwbouwappartementen met 2 of 3 slaapkamers aan La Finca Golf resort

243 000
Polignono Sector III 42,
03169 Algorfa
3627572 Ja
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject, gelegen in La Finca Golf Resort, toplocatie aan de Costa Blanca Zuid, met 2 of 3 slaapkamers en verdeeld over drie blokken van elk twee verdiepingen.
Het appartement op de begane grond heeft een privétuin en de penthouses hebben een groot solarium, beide met toegang vanuit de woonkamer. De prachtige keuken in moderne stijl met materialen van topkwaliteit is ontworpen om aan al je wensen op het gebied van design en functionaliteit te voldoen. De open bar geeft toegang tot de rest van de leefruimte en creëert een ruime en lichte sfeer om familie en vrienden te ontvangen.
De slaapkamers zijn voorzien van kasten voor maximale opslagruimte en de badkamers zijn volledig uitgerust met wastafel, spiegel, volledig douchescherm en vloerverwarming voor meer comfort. Er is airconditioning in het ganse appartement.
Buiten is er een gemeenschappelijke tuin met een grote verscheidenheid aan planten, een hangmatgedeelte en een groot zwembad om van de dag te genieten in de zuiverste mediterrane stijl.
Dit appartement is beschikbaar met parkeerplaats en berging. De Zante flats zijn zonder twijfel de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rustige en exclusieve levensstijl in een prachtig golf resort.  
Dagelijkse (heel betaalbare) vluchten rechtstreeks vanuit Antwerpen, Brussel, Oostende, Eindhoven en Charleroi naar Alicante (reistijd ca. 2h20). Vanuit Alicante airport rijdt U in 40' naar Las Colinas. Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 155.000,- en woningen/villa's vanaf € 250.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 243 000
Gesloten
Ja
2024
Instapklaar
In aanvraag
In aanvraag


Of voeg toe als favoriet