Terug naar aanbod

RUPELZICHT : Residentie PISCES : Uniek woonproject van 19 villa-appartementen met 2 tot 3 slk, ondergrondse parking en zéér ruime terrassen met rustgevend zicht op water en groen.LAATSTE 4 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Lamotlei 6,
2850 Boom
1615649
Of voeg toe als favoriet
Ref. Type App.nr. Oriëntatie Opp. Slpk. Prijs  
1615650 Appartement 0. Zuidoost 109 m² 3 299 500 Meer informatie
1615651 Appartement 0. Zuid 126 m² 3 339 500 Meer informatie
1615653 Appartement 0. Zuidwest 85 m² 2 218 000 Meer informatie
1615657 Appartement 1.4 Zuidwest 98 m² 2 Verkocht

Omschrijving

Hedendaags woonproject genaamd 'RUPELZICHT - RESIDENTIE PISCES' bestaat uit 19 villa-appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ondergrondse parking & ruime terrassen met zicht op groen en water.

Bent U op zoek naar rust en natuur en wilt U tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken in Brussel of Antwerpen ? Dan biedt het project Rupelzicht U alle ingrediënten voor de thuis van uw dromen : Een levendige wijk en optimaal wooncomfort langs de stroom zonder bron …

Het industriële verleden lijkt vandaag wel heel veraf. De Rupelstreek is fris en vrolijk. Levendig en hip. En tjokvol wandel- en fietstrajecten en langs de weelderige waterkant.

Om het groene en verkeersluwe karakter nog te versterken, kan je ondergronds parkeren. Ook voor fietsen is een aparte berging voorzien.

Wij maken graag tijd om de gedetailleerde plannen samen te bekijken en het project toe te lichten. 03/459.99.99.

PRIJZEN vanaf € 219.000,- (verkoop onder BTW-stelsel). Graag berekenen wij voor U de totale kostprijs van uw aankoop (BTW, registratie, notariskosten inclusief) hier bij ons op kantoor.

Rupelzicht is niet het eerste project van DCB in Boom. Ook Schorrezicht behoort tot het mooie palmares van de projectontwikkelaar. Rupelzicht is een hedendaags woonproject in een nieuwe verkaveling. De gebouwen zijn netjes geïntegreerd in de omgeving en het landschap van de Rupelvallei. Het architecturale concept knipoogt naar het verleden van de steenbakkerijen.

Beide projecten weerspiegelen de duurzame visie van de projectontwikkelaar DCB : Uniek, kwaliteitsvol en betaalbaar wonen. Met respect voor de omgeving en de ‘geest’ van de plek, en met oog voor natuur en ecologie.

Alle wooneenheden zijn ingenieus ingedeeld om het gevoel van ruimtelijkheid te vergroten en hebben bovendien een eigen royaal leefterras of tuintjes, met een weids zicht op de omgeving. Bij het ontwerp van de buitenruimte werd ook volop rekening gehouden met uw privacy en wordt de inkijk maximaal beperkt.

Het hele gebouw is ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig (BEN). En dat dankzij warmtepompen, vloerverwarming, slimme ventilatietechnieken en uitstekende isolatie. Door energiezuinig te wonen, stoot je veel minder schadelijke CO²-gassen uit en laat je een kleinere ecologische voetafdruk na. Zo draag je bij tot de leefbaarheid van onze aarde. Bovendien heeft energiebesparend wonen ook een positief effect op jouw bankrekening!

Oplevering verwacht midden 2019 !