Terug naar aanbod

Zéér rustig en centraal gelegen nieuwbouwproject van appartementen en penthouses met 2 tot 3 SLK

249 000
El Raso 1,
03140 Guardamar Del Segura
3618587 Ja
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Area Beach III is een privé wooncomplex, bestaande uit 135 volledig gemeubileerde woningen met 2 of 3 slaapkamers, ontworpen op een minimalistische manier en met hoge kwaliteitsnormen.  De moderne architectuur harmonieert met de grote open ruimtes, omliggende natuur en de gemeenschappelijke zwembaden, en biedt een unieke en rustige sfeer.
Area Beach III is een sprong voorwaarts ten opzichte van gelijkaardige vorige wooncomplexen, met onder andere een GYM-Spa ruimte met uitzicht op het groen, de zwembaden en vanaf het terras met uitzicht op de zoutlagune van La Mata, een paddle tennisbaan, enz. Op de dakverdieping bevinden zich de residentiële, alle op het zuiden gerichte, luxe penthouses, volledig met uitgeruste keuken op het solarium (dak), buitendouche (warm / koud water), en jacuzzi. 
Deze ontwikkeling is gelegen op een uniek perceel, grenzend aan het natuurlijke landschap van de zoutlagune, waar U kan genieten van de biodiversiteit en de omgeving, dicht bij de beste stranden van de Middellandse Zee.
Area Beach III ligt in El Raso de Guardamar del Segura, met allerlei diensten en voorzieningen. Tegelijk kan u dankzij de nabijheid van het strand van El Moncayo een fietstocht maken en genieten van het beste klimaat van de Costa Blanca. Interesse in deze uitzonderlijke aanbieding ? Contacteer ons snel : U kan € 10.000,- korting krijgen bij aankoop in 2023 ! 
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 249 000
Open
Ja
In aanvraag
In aanvraag


Of voeg toe als favoriet