Terug naar aanbod

Rupelzicht : Prachtig nieuwbouwappartement op gelijkvloerse verdieping van 95m² met 2 slk, fantastisch zonneterras van 19m² met zicht op water en groen & ondergrondse parkings

95 m² 2 234 000
Lamotlei 1,
2850 Boom
1426706 Ja Plan | Plan
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement van 95m² gelegen op de gelijkvloerse verdieping bestaande uit: inkomhall, apart toilet, woonkamer met aansluitend prachtig zongericht terras, open keuken, berging-cv, 2 slaapkamers, volledig ingerichte badkamer. Ondergrondse autostaanplaats en privatieve berging (verplicht bij aan te kopen).

Om het groene en verkeersluwe karakter nog te versterken, kan je ondergronds parkeren. Voor fietsen is een aparte berging voorzien.

GENIET VAN ONZE ZEER SPECIALE LANCERINGSVOORWAARDEN !!! Maak spoedig een afspraak op kantoor om hiervan te genieten. Snelle beslissers hebben nu eenmaal de eerste keuze en de beste voorwaarden !!! Wij maken graag tijd om de gedetailleerde plannen samen te bekijken en het project toe te lichten. 03/459.99.99.

Graag berekenen wij voor U de totale kostprijs (BTW, registratie, notariskosten inclusief) van uw aankoop hier bij ons op kantoor.

Hedendaags woonproject genaamd 'RUPELZICHT' bestaat uit 19 villa-appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ondergrondse parking & ruime terrassen met zicht op groen en water.

Bent U op zoek naar rust en natuur en wilt U tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken in Brussel of Antwerpen ? Dan biedt het project Rupelzicht U alle ingrediënten voor de thuis van uw dromen : Een levendige wijk en optimaal wooncomfort langs de stroom zonder bron …

Het industriële verleden lijkt vandaag wel heel veraf. De Rupelstreek is fris en vrolijk. Levendig en hip. En tjokvol wandel- en fietstrajecten en langs de weelderige waterkant.

Om het groene en verkeersluwe karakter nog te versterken, kan je ondergronds parkeren. Ook voor fietsen is een aparte berging voorzien.

Wij maken graag tijd om de gedetailleerde plannen samen te bekijken en het project toe te lichten. 03/459.99.99.

Rupelzicht is niet het eerste project van DCB in Boom. Ook Schorrezicht behoort tot het mooie palmares van de projectontwikkelaar. Rupelzicht is een hedendaags woonproject in een nieuwe verkaveling. De gebouwen zijn netjes geïntegreerd in de omgeving en het landschap van de Rupelvallei. Het architecturale concept knipoogt naar het verleden van de steenbakkerijen.

Beide projecten weerspiegelen de duurzame visie van de projectontwikkelaar DCB : Uniek, kwaliteitsvol en betaalbaar wonen. Met respect voor de omgeving en de ‘geest’ van de plek, en met oog voor natuur en ecologie.

Rupelzicht is een project van formaat. In totaal worden er 6 kleinschalige residenties gebouwd, met elk 19 appartementen. Er is voor elk wat wils : Van appartementen met een comfortabele oppervlakte tot royale penthouses. U kiest uit verschillende indelingstypes zodat uw appartement perfect past bij uw wooneisen en levensstijl.

Alle wooneenheden zijn ingenieus ingedeeld om het gevoel van ruimtelijkheid te vergroten en hebben bovendien een eigen royaal leefterras of tuintje, met een weids zicht op de omgeving. Bij het ontwerp van de buitenruimte werd ook volop rekening gehouden met uw privacy en wordt de inkijk maximaal beperkt.

De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit en voldoen aan de strengste eisen op het vlak van duurzaamheid. De gevels combineren strakke bepleistering met karaktervolle bakstenen.

Alle villa-appartementen liggen vlak bij de prachtige Rupeldijk en ook in de woonzone zelf heerst volop groen. Vanuit uw appartement kijkt U uit op golvende graszones, weelderige bomen, een slingerende wadi en de Rupel. Door de uitstekende oriëntatie en grote glaspartijen profiteert U ook binnen optimaal van de rust en openheid die buiten heerst.

Rupelzicht besteedt veel aandacht aan ecologie en integratie met de omliggende natuur. Tuin- en landschapsarchitecten Avantgarden leggen deze tuinen aan die de ultieme symbiose vormen van architectuur en omgeving.

Investeren in vastgoed is slim ! Zowel voor een eigen stek als voor opbrengst. Rupelzicht is een topbelegging.

Het hele gebouw is ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig (BEN). En dat dankzij warmtepompen, vloerverwarming, slimme ventilatietechnieken en uitstekende isolatie. Door energiezuinig te wonen, stoot je veel minder schadelijke CO²-gassen uit en laat je een kleinere ecologische voetafdruk na. Zo draag je bij tot de leefbaarheid van onze aarde. Bovendien heeft energiebesparend wonen ook een positief effect op jouw bankrekening!

Oplevering verwacht najaar 2018

  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 234 000
Open
Ja
2017
Instapklaar
95 m²
95 m²
Zuid
In aanvraag
In aanvraag
30

Bouwtechnische kenmerken

Dubbele dubbel superisolerend glas
Geïsoleerd plat dak
zeer goed en volledig conform
zeer goed
Hyper-geïnstalleerd volledig in te richten naar eigen keuze (lastenboek)
zeer goed
PVC pvc raamkaders
zeer goed
Elektriciteit individuele vloerverwarming met warmtepomp
Dubbele
Geïsoleerd plat dak
zeer goed en volledig conform
zeer goed
Hyper-geïnstalleerd
zeer goed
PVC
zeer goed
Elektriciteit
Distributie Elektriciteit Riolering Stadswater Videofoon
Woongebied
Neen
Neen
Neen
Ja
Neen
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing
  • Verdieping -1
  • Gelijkvloers
verplichting tot aankoop ondergrondse autostaanplaats
verplichting tot aankoop ondergrondse kelder
gemeenschappelijke fietsenberging voorzien
vloer naar keuze & vestiaire
vloer naar keuze
vloer naar keuze
vloer naar keuze
vloer naar keuze - inrichting naar keuze volgens lastenboek
terras aan woonkamer
vloer naar keuze - inrichting naar keuze volgens lastenboek
vloer naar keuze
vloer naar keuze


Of voeg toe als favoriet