Gunstig gelegen nieuwbouwappartement in urbanisatie EL RASO met 2 SLK, terras & gemeenschappelijk zwembad

80 m² 218 000
El Raso 10, 03140 Guardamar Del Segura
3475284
Ja

Omschrijving

Nieuwste fase (XV) van het gerenommeerd wooncomplex in urbanisatie El Raso, een gebied in Guardamar del Segura aan de Costa Blanca Zuid. Een grote selectie van dagelijkse diensten, zoals supermarkten, bars en restaurants, vrijetijds- en sportactiviteiten zijn beschikbaar in de onmiddellijke omgeving.
De prachtige stranden van Guardamar liggen op slechts 10 minuten rijden met de auto, en voor natuurliefhebbers is het natuurpark La Mata nabij voor wandelingen of fietstochten.
Het project biedt appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, in drie modellen: Begane grond met tuin; tussenverdieping met ruim terras; en penthouse met privésolarium. Alle appartementen hebben een open woonkamer, die optimaal gebruik maakt van het natuurlijke daglicht, met uitzicht over de indrukwekkende gemeenschappelijke binnenruimte. Alle appartementen hebben een ondergrondse parkeergarage (inbegrepen).
De gemeenschappelijke ruimtes zijn het hoogtepunt van het complex en bieden tuinen, verschillende zwembaden voor volwassenen en kinderen, kinderspeelplaatsen, spafaciliteiten met sauna en een fitnessruimte, evenals een ondergrondse parkeergarage.
Elk appartement biedt een selectie van aanpassingsopties en materialen, en omvat pre-installatie voor airconditioning, inbouwkasten, verlichtingspakket en video-intercom. 
Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 155.000,- en woningen/villa's vanaf € 250.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
€ 218 000

Bebouwing

Ja
2023
Nieuwe staat
80 m²
80 m²
In aanvraag
In aanvraag

Voorzieningen

Elektriciteit

Ruimtelijke ordening

Woongebied
Neen
Ja