Instapklare & zéér rustig gelegen nieuwbouwvilla op 445m² met 3 SLK aan LA FINCA GOLF RESORT

445 m² 355 000
La finca Golf 1, 03169 Algorfa
2210868
Ja

Omschrijving

Deze promotie van luxueuze villa’s bevindt zich in de verkaveling van La Finca en is omgeven door de golfbaan van La Finca Golf. In deze zone zijn er veel diensten zoals deze van het Hotel ***** La Finca Golf Spa & Resort, in het hartje van de golfbaan. 
Op 10 minuten van het dorp van Algorfa, op 15 minuten van de brede stranden van Guardamar en op 30 km van de  luchthaven van Alicante, bevinden de villa’s Esia Special Villa zich in een rustige omgeving met talrijke diensten.  
 In deze residentiële zone bevinden zich 11 villa’s en 20 halfvrijstaande woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming, airconditioninginstallatie via buizen, privé terras, privé parkeerplaats en privé jacuzzi of zwembad met een grote tuin. Er is ook een gemeenschappelijk zwembad in een ruime groene zone. Master bedroom met WALK-IN dressing. Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 170.000,- en woningen/villa's vanaf € 275.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
€ 355 000
Onmiddellijk

Bebouwing

Open
Ja
2020
Instapklaar
445 m²
132 m²
Zuid
In aanvraag
In aanvraag

Bouwtechnische kenmerken

Dubbele
Hyper-geïnstalleerd
Elektriciteit Airco : Combinatie koeling & verwarming

Voorzieningen

Airco
Elektriciteit
Stadswater
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Woongebied
Neen
Neen
Ja
Neen