Terug naar aanbod

Exclusieve opbrengsteigendom in perfecte staat !

267 m² 950 000
Molenbergstraat 11,
2840 Rumst
3615473 Neen Asbest | Asbest | Asbest | EPC | EPC | EPC | EPC | Keuring Elektriciteit
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

Deze exclusieve opbrengsteigendom in gelegen en het hart van het centrum van de gemeente Rumst. Alles eenheden zijn thans verhuurd met huurcontract en plaatsbeschrijving en geregistreerd. Stedenbouwkundig is het pand volledig in orde en beschikt over de nodige conformiteitsattesten inzake woonkwaliteit van de gemeente Rumst. Het eigendom werd in de loop der jaren gerenoveerd en telkens aangepast aan de laatste nieuwe normen inzake isolatie en woonkwaliteit. Zo werden bijvoorbeeld alle branders voor de cv-installaties vernieuwd, de gevels werden geïsoleerd en vernieuwd, de platte daken werden extra geïsoleerd, oplaadsysteem voor auto's werd voorzien in de garageruimte, er werd een camerasysteem geplaats in alle gemeenschappelijke delen, en alle appartementen werden steeds in perfecte staat gebracht om te verhuren. 
Het eigendom bestaat uit de volgende eenheden : op de gelijkvloerse verdieping zijn er vooraan aan de straatzijde een garagebox en een magazijntje aanwezig en achteraan het gebouw is een ruime garageruimte met 4 autostaanplaatsen. Op de achterbouw zijn 2 duplex-appartementen in loftstijl en op de voorbouw zijn 2 appartementen met telkens 2 slaapkamers en terras.
De appartementen hebben de volgende oppervlaktes : APP vooraan 1ste V 102m²  -  APP vooraan 2deV 102m²  -  duplex achter links 110m²  - duplex achter rechts 110m²  -  garageruimte met 4 autostaanplaatsen ...m²  -  garagebox straatzijde ...m²  -  magazijn straatzijde ...m²
De bruto jaarlijkse huuropbrengst bedraagt € 44.400,-.
Alle keuringen van de elektrische installaties zijn conform en er werd geen asbest waargenomen.  Alle appartementen hebben een gunstige EPC-score met label B waardoor er in de nabije toekomst geen extra investeringen moeten gedaan worden.
Constructief is het gebouw zéér solide en alle appartementen zijn voorzien van volledig  ingerichte keukens met toestellen en volledig ingerichte badkamers.
Zéér centrale ligging en makkelijk bereikbaar nabij oprit E-19 Antwerpen - Brussel. Rustig gelegen in het centrum met verschillende winkels, grootwarenhuis en het openbaar vervoer op  wandelafstand.
Zorgeloos investeren in een opbrengsteigendom in perfecte staat !
 
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 950 000
op aktedatum !
€ 1 960
Gesloten
Neen
Instapklaar
267 m²
20191014-0002180435-RES-2
148 kWh/m² epc

Bouwtechnische kenmerken

Dubbele dubbele beglazing
daken geïsoleerd en recent vernieuwd
volledig conform
zéér goede isolatiescores
Geïnstalleerd volledig ingericht : dampkap, koelkast, vitro ker kookplaat, spoeltafel en vaatwas
zéér goed
PVC PVC-raamkaders
zéér goed
Aardgas recent vernieuwde branders voor de CV installaties
Dubbele
daken geïsoleerd en recent vernieuwd
volledig conform
zéér goede isolatiescores
Geïnstalleerd
zéér goed
PVC
zéér goed
Aardgas
Aardgas Airco Distributie Elektriciteit Internet Riolering Septische put Stadswater Telefoon Videofoon
Woongebied
Neen
Neen
Ja
Neen


Of voeg toe als favoriet